همزمان با همایش استانی یاوران معروف ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، به عنوان دبیر برتر استان شناخته شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، همزمان به هفته امر به معروف و نهی از منکر، همایش استانی یاوران معروف استان کردستان، با حضور نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه شهرستان سنندج، فرماندار این شهرستان و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی در سالن همایش سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان برگزار شد.
در این همایش ضمن ترویج این فریضه قرآنی و الهی توسط حجت الاسلام پورذهبی، نماینده معظم رهبری در استان کردستان، از دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، به عنوان دبیر برتر دستگاههای استان تقدیر بعمل آمد.