پرش به محتوای اصلی

اخبار

هوشمند سازی خدمات محلی دستگاههای دولتی در کردستان شتاب می گیرد

هوشمند سازی خدمات محلی دستگاههای دولتی در کردستان شتاب می گیرد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، ضمن اشاره بر لزوم توسعه خدمات الکترونیکی و تسهیل دسترسی بهتر شهروندان به این خدمات، بر تسریع اتصال همه‌ی دستگاه های خدمات رسان این استان به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و نیز توسعه هوشمند سازی خدمات محلی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، آرام حیدری، مدیرکل ارتباطات این استان،با حضور در نشست هم اندیشی توسعه اتصال دستگاهها ی استان به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، گفت: فرآیند اتصال دستگاهها به این پنجره شامل چهار مرحله، ثبت درخواست در سامانه دولت الکترونیک، تکمیل اطلاعات، تایید نهایی توسط دستگاه و وزارت ارتباطات و در نهایت اتصال امن به شبکه خصوصی مجازی (Vpn) دولت است.

وی با تاکید بر اهمیت استقرار کامل پنجره ملی خدمات دولت هوشمند در استان، آن را درگاهی یکپارچه برای دسترسی آنلاین شهروندان به خدمات دستگاههای اجرایی در این استان دانست.

حیدری بیان کرد: این پنجره امکان استفاده از خدمات متنوع را تنها با یک‌بار احراز هویت و بدون نیاز به مراجعه حضوری فراهم می‌سازد .

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، دسترسی یکپارچه، افزایش امنیت اطلاعات کاربران، کاهش مراجعات حضوری و صرفه‌جویی در زمان و هزینه را از مزایای پنجره ملی خدمات دولت برشمرد.

وی افزود: تکمیل پایگاه‌های اطلاعاتی، حذف سامانه‌های موازی، و راه‌اندازی پنجره واحد خدمات دستگاهی از مهم‌ترین اهداف برنامه تحول دیجیتال در دولت است که نتایج این اقدامات در قالب ارزیابی‌های دوره‌ای خدمات دولت الکترونیک بررسی و منتشر خواهد شد.

براساس این گزارش این نشست با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و مدیران فناوری اطلاعات شهرداری ها و دانشگاههای این استان در سالن جلسات اداره کل ارتباطات استان برگزار شد.

۲۲ خرداد ۱۴۰۴ ۱۱:۴۰
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان |
تعداد بازدید: ۴۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید